Třtinový cukr moučka 500 g

Doporučujeme
35 Kč 30,43 Kč bez DPH 70 Kč / 1 kg
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
4.11.2020

Proč si jen tak neupéct ovocný koláč nebo jinou dobrotu s naším třtinovým cukrem moučka Dry Demara. Za vyzkoušení nedáte nic. Třtinový cukr v podobě moučky určitě doporučujeme.

natural  bez_chemie  bez lepku  vegan

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co byste určitě měli vědět

Třtinový cukr má tmavší barvu, proto je možné ho využít při pečení pokrmů, u kterých chceme docílit tmavší barvy. Obsahuje malé množství melasy, což je v podstatě šťáva, která vzniká během lisování cukrové třtiny.

Rozdíl mezi bílým a třtinovým cukrem nespočívá pouze v barvě, ale především ve způsobu jejich výroby a zpracování, které má za následek jiné výsledné složení. Třtinový cukr neprochází procesem chemické rafinace a bělení a neobsahuje zbytkové chemikálie. Neztrácí tak své unikátní látky.

Nahrazuje používání moučkového bílého cukru v poměru 1:1.

 

Využití a charakteristika

 Má skvělou karamelová chuť a silnou aromatickou vůni
Zajímavá alternativa klasických bílých cukrů
Pamela poslouží jako ideální alternativa pro vše od kávy a čajů až po pečení a vaření
 Dá se i přímo konzumovat
Můžete si díky němu osladit vaši směs na domácí zmrzlinu
 
 

Recepty s práškovým třtinovým cukrem

Zde je výčet těch receptů, které jsou k dostání na na našem webu (pro zobrazení konkrétního receptu stačí na něj kliknout):

 
 

Složení

  • práškový třtinový cukr 97 %, kukuřičný škrob 3 %
 

Skladovací podmínky

  • Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu 70 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

 

Informace o nutričních hodnotách

Výživové hodnoty na 100g
Energie (kJ/kcal) 1 649/394
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 97 g
*z toho cukry 0 g
Tuky 0 g
*z toho nas. mast. kyseliny 0 g
Sůl 0 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Něco na vaření
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.5 kg
Přírodní: ANO
Země původu: Slovensko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: