Sladký lískooříškový krém 230 g

Novinka Unikátní Doporučujeme
115 Kč 100 Kč bez DPH 115 Kč / 1 ks
Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do:
9.7.2020

Sladký lískooříškový krém. No řekněte sami, nezní už ten samotný název přímo vyzývavě? Tento slazený lískooříškový krém má totiž opravdu velké využití. Pokud jste milovníky ořechových másel a nebo jste dosud váhali s jejich vyzkoušením, tak si buďte jisti, že tento krém je ideální volbou a začátkem něčeho nového.

natural   bez lepku  bez_chemie  bílkoviny  vegan  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento jemně slazený krém z pražených lískových oříšků je pomlet na konzistenci dle požadované hodnoty. Finální výsledek má vysoký obsah tuků, je zdrojem bílkovin a může se až nápadně podobat skutečnému máslu, přičemž s ním nijak nesouvisí.

Ořechové pasty či másla se v drtivě většině vyrábějí z drcených ořechů (zlomků), tedy z toho méně kvalitního a cenově přijatelnějšího. Tento krém je však vyrobený z celých lískáčů, a proto si zachovává svou plnou ořechovou chuť, kterou musíte prostě vyzkoušet.

 

Využití: 

Tento krém využijete především jako pomazánku na pečivo či jiné dobroty. Vhodný je i na palačinky, do jogurtu, cerálií nebo snídaňových kaší, do ovocných salátů, k ochucování dortových krémů a zmrzliny.

Proč však tento sladký lískooříškový krém nekonzumovat na přímo, v jeho přirozené podobě? Proto doporučujeme jenom lžičku, s ní si chuť tohoto lahodného krému užijete o to více.

 

Složení:

  • lískové ořechy, cukr

 

Nutriční hodnoty (pro 100g výrobku)

  • Energie (kilojouly): 2 225 Kj
  • Energie (kilokalorie): 531 Kcal
  • Bílkoviny: 9 g
  • Sacharidy: 50 g
    Z toho cukry: 43 g
  • Tuky: 36 g
    Nasycené mastné kyseliny: 3 g
  • Sůl: 0 g

 

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu 70%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla, krémy a pasty
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.23 kg
Bez palmového oleje: ANO
Bezlepkové: ANO
VEGAN: ANO
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: