Datlové kuličky s moukou z tygřích ořechů

K RECEPTU

RAW kuličky jsou jednoduchou a chuťově výbornou svačinkou na výlety, do práce nebo jako alternativní cukroví, když jsou zde vánoční svátky. Uspokojí chutě na sladké nejen u dětí, ale i u dospělých. Pokud tedy hledáte něco podobného, tak věřte že tyto kuličky z datlí vám sednou.

Je dobré vědět, že jsou bezlepkové, tudíž hodné pro celiaky. Většina surovin na jeho přípravu je samozřejmě k dostání na našich stránkách. Určitě tedy neváhejte rozšířit vaši zásobu o nové a výjimečné suroviny.

V tomto velice snadném receptu bychom vám chtěli ukázat, jak si takový požitek z RAW kuliček dopřát. DATLOVÉ KULIČKY S MOUKOU Z TYGŘÍCH OŘECHŮ zní přímo grandiózně. Síla tygří mouky jim totiž dodává úplně novou podstatu

Tento báječný recept pro nás připravila Magda (na IG pod jménem @megdobroty), která má hodně zajímavé recepty z mnohdy netradičních surovin. Určitě se tedy koukněte na její profil a dozvěte se o ní více. Stojí to za to! ;)

Snad Vám tento úvod alespoň trochu představil tyto unikátní RAW kuličky a jste tedy naladěni na to se podívat, jak si tuto dobrotu připravit.

 

RECEPT NA DATLOVÉ KULIČKY S MOUKOU Z TYGŘÍCH OŘECHŮ

Nemějte obavy, tento recept si opravdu zvládne připravit každý. Vsadíme se s vámi, že kuličky z vašeho talíře zmizí raz, dva ... tak dobré totiž jsou!

 

Co budeme potřebovat?

 

Postup:

  1. Veškeré suroviny rozmixujeme dohromady ve výkonem mixéru. Následně nám vznikne hmota, ze které vytvarujeme malé kuličky, které posléze obalíme v mouce z tygřích ořechů nebo drceného lyofilizovaného (mrazem sušeného) červeného rybízu.
  2. No a pak už jenom nechte kuličky chvíli ztuhnout někde v chládku a vychutnejte si jejich bohatou chuť!
  3. Byla to brnkačka, nemyslíte? ;)

 

Jak vypadá výsledek?