Ořechová pistáciová pasta 200 g

Novinka Unikátní Doporučujeme
325 Kč 282,61 Kč bez DPH 325 Kč / 1 ks
Objednáno
Položka byla vyprodána…

Pistáciová ořechová pasta. No řekněte sami, nezní už ten samotný název přímo lahodně a jedinečně? Tato pistáciová pasta má totiž opravdu velké využití. Pokud jste milovníky ořechových másel a nebo jste dosud váhali s jejich vyzkoušením, tak si buďte jisti, že tato pasta je ideální volbou a začátkem něčeho nového.

natural   bez lepku  bez_chemie  bílkoviny  vegan  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato jemná pasta je vyrobena z blanšírovaných nepražených pistácií nejvyšší kvality (grade A) bez jakýchkoliv příměsí. Finální výsledek má vysoký obsah tuků, je zdrojem bílkovin a může se až nápadně podobat skutečnému máslu, přičemž s ním nijak nesouvisí. Její typická zelená barva vás určitě ohromí.

Ořechové pasty či másla se v drtivě většině vyrábějí z drcených ořechů (zlomků), tedy z toho méně kvalitního a cenově přijatelnějšího. Tato pasta je však vyrobena z celých nepražených pistácií, a proto si zachovává svou plnou pistáciovou chuť, kterou musíte prostě okusit.

 

Využití: 

Tato pasta je hlavní ingrediencí pravé pistáciové zmrzliny. Hodí se k ochucení a barvení krémů a cukrářských výrobků.

Proč však tuto pastu z pistácií nekonzumovat na přímo, v její přirozené podobě? Proto doporučujeme jenom lžičku, s ní si chuť této lahodné pasty užijete o to více.

 

Složení:

  • pistácie (100 %)

 

Nutriční hodnoty (pro 100g výrobku)

  • Energie (kilojouly): 2 360 Kj
  • Energie (kilokalorie): 564 Kcal
  • Bílkoviny: 20 g
  • Sacharidy: 28 g
    Z toho cukry: 8 g
  • Tuky: 45 g
    Nasycené mastné kyseliny: 6 g
  • Sůl: 0 g

 

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu 70%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla, krémy a pasty
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.2 kg
Bez palmového oleje: ANO
Bezlepkové: ANO
VEGAN: ANO
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: