Hořčice kremžská s fruktózou 250 g

Doporučujeme
37 Kč 32,17 Kč bez DPH 37 Kč / 1 ks
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
4.11.2020

Co takhle vyzkoušet zajímavou alternativu ke kremžské hořčici? Věřte, že fruktózou dochucená hořčice nenechá vaše chuťově pohárky v klidu. Zkuste jí a sami si přesvědčte.

natural  bez_chemie  bílkoviny  vegan  homemade

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co byste určitě měli vědět

Pro ty, co by to nevěděli, tak fruktóza je často také označována jako „ovocný cukr.“ Označuje se tak, protože se ve velké míře vyskytuje v ovoci.

Kremžská hořčice je původem z rakouského města Kremže a vyrábí se ze směsi semen bílé a černé (hnědé) hořčice, obsahuje viditelně hrubě mleté černé slupky.

Hořčice vylepšuje chuť mnoha potravin. Bez ní to doma prostě nejde. Vsaďte se, že fruktóza v naší hořčici Vás přesvědčí o tom, že jinak klasická hořčice může být opravdu velice zajímavým dochucovadlem.


Využití a charakteristika

 Velice jemná konzistence s příjemně palčivým nádechem 
 Naprosto omračující aroma, které hořčici dodává především směs bylin a koření
 Zajímavá alternativa ke klasické kremžské hořčici
Je zcela bez konzervantů, dochucovadel a přidaného cukru
Užívá se jako přísada do omáček, pomazánek a salátů
Hořčici lze použít při přípravě jídel studené i teplé kuchyně
 Patří mezi nezbytné doplňky grilovací sezóny
 
 

Složení

  • hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, jedlá sůl 3,5 %, směs bylin a koření

 

Skladovací podmínky

  • Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu 70 %. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Chraňte před přímým slunečním zářením!

 

Informace o nutričních hodnotách

Výživové hodnoty na 100g
Energie (kJ/kcal) 779/187
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 23,2 g
*z toho cukry 16,5 g
Tuky 8,2 g
*z toho nas. mast. kyseliny 0,4 g
Sůl 3,5 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Něco na vaření
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.25 kg
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: