Fazolová pomazánka s extra chilli 140 g

Novinka Výprodej Unikátní
Značka: Seneb
69 Kč –20 %
Fazolová pomazánka s extra chilli fotogr.1
69 Kč –20 % 55 Kč 47,83 Kč bez DPH 55 Kč / 1 ks
Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
8.8.2020

Pro velké labužníky je zde speciální ostrá varianta fazolové pomazánky. Větší pálivost se totiž rovná ještě většímu chuťovému zážitku! Taková je totiž tato pomazánka z fazolí s chilli papričkami Bhut Jolokia!

natural  bez_chemie  bez lepku  bez sóji_1  vegan  homemade

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fazole jsou luštěninou, kterou nejspíše každý zná, a kterou mnoho z nás má velmi rádo. Ovšem ve spojení s chilli papričkami odrůdy Bhut Jolokia a majoránky vynikne její chuť o to více. Nejen že tedy tato fazolová pomazánka vyniká svou chutí a chuťovým požitkem, navíc je ručně a s láskou balena podle pečlivé receptury s důrazem na jedinečné spojení, ale přitom chuťový požitek všem milovníkům ostrých jídel.

Vychutnejte si čistě rostlinnou chuť této zdravé pomazánky, která je bez lepku, bez sóji a zcela bez konzervantů. Je navíc zcela veganská.

Tato pomazánka z fazole si říká o vaší pozornost. Objevte její využití a zamilujte si její pálivou chuť, která ji dává nové rozměry.

 

Složení:

  • vařené fazole (50 %), zavařená rajčata (rajčata, sůl, kys. citronová), cibule, česnek, sůl, oliv. olej, majoránka, kmín, chilli Bhut Jolokia (0,4 %)

 

Nutriční hodnoty (pro 100g výrobku)

  • Energie (kilojouly): 608 Kj
  • Energie (kilokalorie): 145 Kcal
  • Bílkoviny: 8,6 g
  • Sacharidy: 26 g
    Z toho cukry: 2,5 g
  • Tuky: 1,6 g
    Nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
  • Sůl: 2,1 g

 

Skladujte při teplotě 5-15 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé pomazánky a krémy
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.14 kg
Bez konzervantů: ANO
Bezlepkové: ANO
Přírodní: ANO
Země původu: Česká republika
Ruční Výroba: z poctivých českých ručiček

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: