Cukr vanilkový s fruktózou Natural 50 g

Doporučujeme
10 Kč 8,70 Kč bez DPH 10 Kč / 1 ks
Skladem (> 7 ks)
Můžeme doručit do:
13.8.2020

Vanilkový cukr je klasikou, která zdobí mnohé z našich receptů a výtvorů. Tento je vyrobený z fruktózy s jemným nádechem vanilky, která dozajista provoní Vaší kuchyni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vanilkový cukr je běžnou složkou v Evropě, konkrétně v zemích nám blízkých, jako je Německo, Polsko a Maďarsko a samozřejmě i Česko a Slovensko

Vanilkový cukr se používá v tradičních dezertech, většinou v různých zákuscích a koláčích. Vyzkoušejte vanilkový cukr třeba i ve své kávě, abyste získali extra dotek (přírodní) chuti, nebo jim posypte svou ranní snídani, abyste svému pokrmu dadali dotek vanilky.

Může však být mnohem těžší najít vanilkový cukr v neevropských zemích, kde ho do zajisté téměř neznají a nejspíše by se i divili, co to vlastně je.

Možná se divíte, proč lidé nepřidávají do svých receptů pouze vanilku z lusku, a to je skvělá otázka. Pravdou je, že vanilkový prášek reaguje v receptech velmi odlišně než vanilka přímo z lusku, a pokud ve vašich receptech používáte vanilkové lusky, proces infuze nebude probíhat tak ideálně. Vanilkový cukr tedy slouží svému účelu a dodává vašemu receptu jemný nádech vanilkové chuti bez změny celkového profilu textury, který by lusk mohl právě změnit.

 

Složení:

  • fruktóza 98%, aroma, vanilkový prášek 2%

 

Nutriční hodnoty (pro 100g výrobku)

  • Energie (kilojouly): 1 665 Kj
  • Energie (kilokalorie): 598 Kcal
  • Bílkoviny: 0,1 g
  • Sacharidy: 97,7 g
    Z toho cukry: 97,04 g
  • Tuky: 0,2 g
    Nasycené mastné kyseliny: 0,04 g
  • Sůl: 0 g

 

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu 70%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Něco na vaření
Záruka: dle obalu (možné poptat)
Hmotnost: 0.05 kg
Přírodní: ANO
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: